Jumaat, 18 September 2009

gadoh!

kuih raya(takder kena mengena dengan entri di bawah



sekarang ni ni ada 3 jenis gadoh...


1. gadoh sama sama(versi dvdr)
yang ni jenis gadoh dalam geng yang sama.. sorang ketua seorang penolong ketua.. pasal apa? pasal yang ketua ni tak puas hati sebab penolong dia yang baru ni(baru menang) sorang pelakon.. (hehehe) popular lak tu.. pastu apa lagi kena tendang la penolong dia ni.. jadi yang kena tendang ni pun apa lagi eksploitasi la kelemahan ketua dia.. skandal macam macam.. guna duit banyak sangat..sampai bebilion bilion.. siap naik jet tu... bila la nak habis.. (guna duit juta bilion macam takder apa pun..)

2.gadoh sama sama (versi blue ray)
aha.. spesel sikit sebab dua dua darah kuning.. siap main pistol lagik.. bukan pistol letak buah terung kecik macam aku main kecik kecik dulu( pistol pakai papan..kerat ikut bentuk pistol, ikat ngan getah..) mau perang dingin nih.. yang kat selatan kalau nak pegi kl. kena lalu ikut lain ok.. jangan nak lalu masuk ikut PLUS.. sila ikut negeri lain.. yang tengah sikit kalau nak gi temasek hahah terus naik jet jer..jangan ngada nak lalu situ..

3.gadoh si sama sama(versi kaset)
malas aku nak cakap apa.. dua dua dah nyanyuk.. satu kalau cakap boleh pening (kelakar) di buatnyer.. aku ingat dia ni spm bm tak credit nih.. macam mana boleh jadi menteri.. yang sorang lagi pulak tengah tengok kemusnahan yang dia cipta sendiri.. dua dua dah tua buat apa la nak gadoh.. tapi kan dua dua ni banyak duit oo.. tapi pelik la anak jadi board director syarikat arak macam yakder apa apa jer..

ada dua lagi citer gadoh.. yang satu tu tak habis habis lagi sampai sekarang.. tengah berebut kawasan penyu telor pastu yang akan datang ni pulak calon yang nak bertanding bukan geng diorang... (yang ni versi cdrom)




1 ulasan:

NuRuL SoLeha AbDuL RoDzI berkata...

ade pula versi yang di ugut bunuh sebab tak jatuhkan pihak yg satu lg.. rasa nak gelak guling2 pulak bila dpt tahu cerita nih