Ahad, 5 Jun 2011

GEMPAR! punca utama Man. U kalah di tangan Barca.

london. 5 jun . berita sukan antarabangsa hari ini gempar kerana satu pendedahan ekslusif oleh seorang wartawan pelatih yang berjaya mendedahkan punca kekalahan man united pada perlawanan akhir minggu lepas.

wartawan itu berjaya menemubual beberapa teman wanita dan isteri pemain Man United dengan membuat beberapa penyamaran. Situasi ini telah menyebabkan Ferguson amat runsing sekali. para wartawan telah berkumpul di hadapan rumah ferguson sejak beberapa hari yang lalu. di fahamkan para pemain Man U telah di tempatkan di tempat latihan rahsia.

menurut dari sumber yang boleh di percayai punca kekalahan itu ada kena mengena denga sekeping gambar yang mnyebabkan pemain pemain tidak bersemangat. ada juga satu nota yang di tulis " IF YOU WIN U GET LIKE THIS'' di fahamkan setiap pemain mendapat nota bersama gambar ini. selain itu sumber itu memberitahu ketika perlawan di langsungkan pemain telah di beritahu bahawa tokoh di dalam gambar tersebut sedang menonton dan jika menang mereka mungkin di jemput ke negara berkenaan.

mungkin inilah gambarnya


Tiada ulasan: