Sabtu, 9 Oktober 2010

Luahan warga emas P.Pinang kecewa ditipu umeno .wmv


kesian kat makcik ni.. kena tipu hehehehe.. kena tipu ngan ameno sebenarnya.. makcik.. pencen dari kerajaan tu pun ada campor duit judi dan arak... takpela makcik.. kalau taknak duit tu boleh la bagi kat saya.. bagitau kengkawan makcik yang bertaraf ahli sufi tu.. kalau tak nak bagi la kat saya.. road tax keta dan insuran keta saya dah nak mati dah ni.. adoi....

mr edz : toya mat amin betoi...


2 ulasan:

Pakwe Tiz Zaqyah berkata...

ahahah ko still kering lagi ke..meh aku simbah sebaldi air kat ko meh.. ahaha

mr edz berkata...

bagus cadangan ko tu.. hehehe