Ahad, 25 Julai 2010

benarkah arab saudi bagai lembu dicucuk hidung?

tahukah anda segala kemudahan semasa menunaikan haji adalah dikendalikan oleh syarikat-syarikat kuffar :

  1. Air penggunaan jemaah haji dikendalikan syarikat Britain yang membunuh umat Islam di Iraq dan Afghanistan.
  2. Siaran TV dan Radio arab saudi mesti melalui tapisan yahudi Francis.
  3. Semua pergerakkan jemaah dikawal melalui setelit yahudi eropah.
  4. Setiap kamera sisi yang dipasang ditiang masjid Nabawi dan Masjid Haram Mekah sentiasa dipantau melalui setelit yahudi.
  5. Umat Islam diharamkan berbincang dalam kedua-dua masjid Haram, Mekah dan Madinah kecuali ibadat solat. Mereka dipantau secara lansung melalui kamera sisi yang telah dipasang di setiap sudut masjid berkenaan.
  6. Segala hasil pungutan wang jemaah haji, bermula daripada visa haji dan sebagainya dimasukkan dalam kementerian pelancungan saudi dan digunakan untuk perkara yang tidak baik.
  7. Setiap jemaah haji yang mati kerana dibunuh, dirogol dan lain-lain jenayah ganas mesti direkod atas nama ” Mati kerana sakit ” demi menjaga nama baik hubungan negara yang terlibat.

Sebenarnya pelaburan dari negara-negara kuffar telah dapat menguasai ekonomi arab saudi dan dapat mengawal saudi daripada membantu pembangunan umat Islam dunia, Pembesaran Kota Suci Mekah juga adalah satu perancangan rapi untuk mengawal ekonomi umat Islam dimasa hadapan agar eknomi Mekah dan Madinah tidak jatuh ke tangan umat Islam tetapi akan tetap berada dibawah Keluarga Diraja yang ditaja oleh amerika dan yahudi.

Ini bermakna jika ditakdirkan oleh Allah SWT Islam menang dan dapat mentadbir Mekah dan Madinah ( Janji Allah adalah Benar-Islam tetap akan memerintah dan memakmurkan dunia suatu masa nanti ) , Umat Islam terpaksa membayar dalam jumlah yang amat besar kepada Keluarga raja arab saudi, amerika dan yahudi yang telah membuat berbagai kemajuan kepada Dua Bandar Suci Umat Islam.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

I would like to exchange links with your site www.blogger.com
Is this possible?