Isnin, 30 Januari 2012

berita rasakusut AJL 28 : Awan Noni di batalkan kemenangan.. Juara sebenar adalah 3 VokalKL : juara awan Noni oleh hafid telah di batalkan kemenangannya sebentar tadi. berucap pada wartawan pada sidang media tergempar sebentar tadi  ketua juri AJL iaitu en Ahmad Maslani berkata " bantahan oleh salah seorang peserta AJL telah di terima" di fahamkan untuk membuat bantahan bayaran sebanyak rm 43 dikenakan.

Oleh itu Juara sebenarnya telah jatuh kepada kumpulan 3 suara M. " juri telah membuat penilaian yang salah dari segi pengiraan markah.Terdapat percanggahan dari segi markah, tetapi setelah di kira kembali kumpulan 3 vokal. salah seorang anggota 3 vokal yang ditemui sebentar tadi berkata " saya sering menjadi mangsa, tuan tuan lihat muka saya ni, ada muka penipu ke tidak?" 

dengan ini kumpulan 3 vokal memenangi trofi, cincin dan beg tangan jenama herskey.  Bagi hafid pula beliau berkata beliau akan menemui mentornya iaitu en herman jate untuk meminta pandangan. kumpulan 3 vokal ketika sedang menyampaikan lagu ketika sesi raptai.

1 ulasan:

pakwe noni berkata...

lawak la bro... gempak la..

mau meraung hermantino kalo kalah..